قرآن كريم » فارسى » کتابها » أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت

  • أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت

    أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت : اين كتاب خلاصه‌ای است در بیان افضلیت ابوبکر صدیق رضي الله عنه و شایسته‌تر بودن وی برای خلافت پس از پیامبر صلى الله عليه وسلم که مستند به دلایلی از کتاب و سنت و اجماع امت اسلامی می‌باشد.

    نویسنده : محمد بن عبد الرحمن بن قاسم

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/156094

    تحميل :أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافتأبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت

كتب عشوائيه

  • شرح مسائل الجاهلیةمهمترين و شديدترين خطر كه متوجه انسان مي گردد، اينست كه: قلباً به آنچه رسول الله صلي الله عليه وسلم آورده ايمان نداشته باشد و اگر همراه با بي ايمان قلبي، نيكو دانستن اهل جاهليت را نيز اضافه كنيم در آن صورت خسارت و زيان وارده به نهايت خود خواهد رسيد اين نوشته يكي از نوشته‌هاي شيخ محمد بن سليمان التميمي رحمه الله است كه تحت نام ‏"‏مسائل الجاهلية التي خالف فيها رسول الله صلى الله عليه وسلم أهل الجاهلية" نگاشته شده و مشتمل بر 128 مسئله مي باشد.

    نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291546

    تحميل :شرح مسائل الجاهلیةشرح مسائل الجاهلیة

  • رد شبهات ملحدیندر این کتاب به شبهات مهم ملحدین پاسخ داده شده است و با دلایل قرآنی و عقلی این شبهات رد گردیده است

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/318502

    تحميل :رد شبهات ملحدینرد شبهات ملحدین

  • آموزش حج و عمره ( همراه با تصوير )آموزش حج و عمره ( همراه با عكس ) : حج ركن پنجم از اركان اسلام است، و تمامی أمت اسلام از عصر نبوت بر وجوب حج اقرار دارند و آنهم بر مسلمان بالغ و عاقل و آزاد كه استطاعت مالی و بدنی داشته باشد حج و عمره برای كسی كه نیت خود را برای الله جل جلاله خالص كند، و اعمال آنرا بطوری كه در قرآن و سنت شریف آمده انجام دهد، فضیلت بسیار بزرگی را دارد. مختصرى از كتاب.

    نویسنده : طلال بن أحمد العقيل

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com - موقع مناسك http://www.mnask.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/185820

    تحميل :آموزش حج و عمره ( همراه با تصوير )

  • تبرک و انواع آنگرچه تبرک مسئله ای عام تر و گسترده تر از توسل بوده و نیاز بیشتری به تبیین دارد. و همچنین نبود مطالبی مستقل در خصوص تبرک به زبان فارسی، شبیه به مباحث توسل،احساس می شد. و لذا سعی شده تا در این رساله، به بررسی بحث تبرک دراسلام و انواع جایز و ناجایز آن پرداخته شود.تا از حسنات آن بهره مند شویم و از سویی خود را از منکرات و شرک تبرک دور نماییم

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/318500

    تحميل :تبرک و انواع آنتبرک و انواع آن

  • استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبرامروزه فال حافظ و فال قهوه و استخاره‌گرفتن با قرآن از شیوه‌های متداول در میان مردم است. بدیهی است که این شیوه‌ها نمی‌توانند سرنوشت ما را رقم بزنند و یا ما را نسبت به وضعیت تصمیمی که گرفته ایم و آگاه سازند. بهترین شیوه‌ای که از پیامبر صلی الله علیه وسلم در این خصوص به ثبوت رسیده، استخاره است. براساس احادیثی که از پیامبر نقل شده، در این مورد نیز اتفاق خاصی نمی‌افتد و تنها کاری که بنده می‌کند، این است که از خداوند می‌خواهد در تصمیمی که گرفته او را به سمت خیر هدایت کند و اگر سرانجام تصمیم او به بدی ختم می‌شود، او را از این تصمیم باز دارد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316341

    تحميل :استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبراستخاره در پرتو رهنمودهای پیامبر

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share