مختصر روش نماز پيامبر صلى الله عليه وسلم
-نویسنده : محمد ناصر الدین آلبانی
مراجعه : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
مترجم : حسین تاجی گله داری
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/197331
كتب عشوائيه
- شناخت كوتاهى از اسلاماسلام يگانه دين برحقى است كه خداوند جز اين دين،دين ديگرى از هيچ احدى نمى پذيرد. خداوند اين دين را بقدرى سهل و آسان گردنيده كه هيچ گونه سختى و مشقتى در آن نيست، چيزى بر پيروان آن فرض نگردانيده كه نتوانند انجامش دهند و آنان را به چيزى مكلّف نكرده كه از عهدۀ آن برنيايند
نویسنده : عمادة البحث العلمي بالجامعة الإسلامية
مترجم : عبد الله حيدري
ناشر : موقع الجامعة الإسلامية بالمدينة المنورة
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/659
- عقیده امام ابوحنیفه رحمه اللهتابي كه پيش رو داريد خلاصهي عقيدهي امام ابوحنيفه رحمه الله عليه دربارهي توحيد، صفات خداوند، ايمان و صحابه و نيز موضعگيري ايشان در برابر متكلمان است. در اين خلاصه؛ موضعگيري امام در رابطه با علم كلام، بيان ميشود، در ادامه ميخوانيد كه امام از شرك و آنچه منجر بدان ميشود، نهي كرده و از آن بر حذر داشته است. و با برخي از اشكال شركي كه بوقوع پيوسته و امام و پيروان راستينش از آنها نهي كردهاند، آشنا ميشويم.
نویسنده : محمد بن عبدالرحمن الخمیس
مترجم : حامد فیروزی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291550
- قبر: عذاب و خوشى آن-
نویسنده : حسين العوايشة
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/691
- بررسی حجیت اخبار آحاد در عقیدهخبر واحد اصطلاحاً خبری است که تعداد راویان یا طرق روایت آن به تواتر نرسیده باشد به همین دلیل در مباحث سنت نزد برخی از اصولیین چنین خبری «مظنون الصدق» تلقی شده است. حجیت خبر واحد در اثبات عقاید محل خلاف است.
نویسنده : علی صارمی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/385591
- تاریخ آل و اصحاب را چگونه بخوانیم؟اين كتاب شامل پنج فصل می باشد: فصل اول: اسباب کوتاهی در خواندن تاریخ. فصل دوم: قواعد در پاسخ گفتن به شبهات پیرامون تاریخ اهل بیت و صحابه. فصل سوم: قواعد در پاسخگفتن به شبهاتی که پیرامون اهل بیت مطرح میشود. فصل چهارم: مهمترین کتابهای معتبر و معتمد در تاریخ اسلامی. فصل پنجم: کتابهایی که درخشش تاریخ اسلام را مشوه کرده است.
نویسنده : عبد الكريم حربی
ناشر : مرکز بحوث مبره آل و اصحاب - کویت
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/364883












